Om oss

Vi har tro på at god kvalitet selger seg selv.

I over 20 år har vi levert kvalitet til kundene som har valgt å benytte seg av våre tjenester. Blant våre 14 ansatte finner du tømrere, lærlinger, byggmester og byggingeniør. Sammen har de alle viktige roller når vi gjennomfører alt fra nybygg, tilbygg/påbygg til rehabilitering i løpet av året.

Vi har tro på at god kvalitet selger seg selv, derfor er kvalitet og fornøyde kunder vårt beste markedsføringsverktøy. Vi blir derfor stolte hver gang gamle kunder kommer igjen med nye prosjekter og anbefaler oss til andre.

Vi holder til i Grimstad

Vi har kontorer i Grimstad sentrum, og setter alltid pris på når vi får besøk av kunder med nye spennende prosjekter, store eller små. Så ta turen innom for en kaffekopp og hyggelig prat om ditt neste prosjekt.

Våre prosjekter

Prosjektene våre har forskjellig størrelse, fra en liten veranda til leilighetsbygg, men fellesnevneren er at vi skal levere fra oss noe vi kan være stolt av. Tilbakemeldingene fra våre kunder og samarbeidspartnere er at vi yter godt håndverk og har høy faglig kompetanse innen vårt fagområde.

Daniel

Daglig leder

Terje

Prosjektleder

Nina

Økonomimedarbeider

Jonn Olav

Byggeleder / Tømrer

Espen

Tømrer

Ingvill

Tømrer

Martin

Tømrer

Henning

Tømrer

Andreas

Tømrer

Ole

Lærling

Joshua

Lærling

Vi har kontorer i Grimstad sentrum, og setter alltid pris på når vi får besøk av kunder med nye spennende prosjekter, store eller små.

Så ta turen innom for en kaffekopp og hyggelig prat om ditt neste prosjekt.